Na samotě u lesa - Humpolec - Plačkov - Silvestr 2024

Na samotě u lesa Humpolec - Plačkov Humpolec - Plačkov - Chata - 2 Na samotě v lese. Humpolec - Plačkov - Chata - 4
Humpolec - Plačkov - Chata - 5 Humpolec - Plačkov - Chata - 6 Humpolec - Plačkov - Chata - 7 Humpolec - Plačkov - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chata je v naprostém soukromí na samotě u lesa a u potoka. Velká louka patřící k chatě svádí k různým hrám a sportům. Krásný rybník s čistou vodou 500 metrů od chaty. U chaty krásné koupací jezírko s molem. POZOR chata je Off - the - grid.. neboli bez připojení na veřejné sítě. Odměnou za to je vám naprostá samota v krásné chatě v lese. Elektřinu nám vyrábí solární elektrárna, která stačí na běžný provoz bez používání silnějších spotřebičů. Na běžnou elektroniku a svícení je naprosto dostačující. Teplou vodu na sprchování zajišťuje bojler na dřevo. WC je moderní kompostovatelná separační toaleta willa 9010,takže žádní pavouci v kadibudce na dvoře :) Chata je ideální pro romantický, nikým nerušený pobyt v přírodě ve dvou, nebo ve čtyřech lidech, ale plně dostačující až pro 7 osob. K chatě náleží rozlehlá louka, kde si vaše děti, nebo vaši hosté můžou postavit po předchozí dohodě stany. Check - in je v den příjezdu po 15h. a check - out v den odjezdu do 10h.

Cena Silvestru 2024: 15000,- kč

Upřesňující podmínky: 28.12.-2.1.

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 7 osob. Chata nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Humpolec - Plačkov pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Vysočina.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook