Chalupa k pronájmu - Rokytá - Horní Rokytá - Silvestr 2024

kamenný stůl vhodný pro noční drrink Chalupa Rokytá Chalupa k pronajmutí Rokytá Sluníčko i polostín v blízkosti pískoviště
Bazén 3x0,9m Zahrada s parkovou úpravou 1 lůžko Pískoviště pro nejmenší

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa se nachází ve vesnici poblíže městečka Mnichovo Hradiště. Vesnice je dlouhá přibližně 4km a chalupy jsou umístěné z jedné strany podle úzké silnice připomínající horský styl německé vesnice. Mírně zvlněná krajina. K chalupě je pohodlný příjezd i v zimním období s možností parkování automobilů uvnitř oploceného pozemku. Zahrada je oplocená a má parkovou úpravu s možnostmi zejména pro rodinnou rekreaci s malýmí dětmi případně s domácím zvířecím miláčkem. K dispozici jsou dvě houpačky, ohniště s grilem, letní zahradní sprcha, udržovaný trávník cca. 2000m. Klidné tiché místo. Vybavená kuchyňka. Koupelna s vanou. Teplá voda, WC splachovací. V okolí několik hradů, lesy, houbaření. V těsné blízkosti je bývalý vojenský újezd, naprostý klid bez aut se spoustou cyklostezek, Máchovým jezerem, Hamrem n. J. Velmi vhodné pro milovníky cykloturistiky.

Cena Silvestru 2024: 16000,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rokytá - Horní Rokytá pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Český ráj.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook