Chalupa Škola - Šajtava - Zdobnická Seč - Zdobnice - Silvestr 2024

Chalupa Škola - oáza klidu uprostřed lesa Chalupa Škola - ráj na zemi Chalupa Škola - ráj na zemi freeride přímo z chalupy
Chalupa Škola - velké sezení s možností grilování Společenská místnost -  knihovna, kamínka Jotul, gramofon s vinyly Jídelna, klub, bar Klub s koženou sedací soupravou, umění - gramec, obrazy, knihy

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa Šajtava je skutečně bývalou školou pro děti sudetských horalů v samém srdci Orlických hor poblíž Zdobnice a nejvyššího vrcholu OH Velké Deštné ve výšce 800m. n. m. Génius loci dokreslují horské potůčky, úplná samota a krásný hluboký les.

Chalupa škola Šajtava (dříve Scheithau) disponuje rozsáhlým společenským prostorem s rozkošnými kamínky Jotul, sedacím koutem, barem, jídelnou, knihovnou s gramofonem a školní tabulí. Samozřejmostí je centrální vytápění, dobře vybavená kuchyň a možnost využít lyžárnu a kolárnu. Kapacita chalupy je 24 lidí + dětské postýlky v 7 ložnicích. V přízemí je koupelna se sprchovým koutem, dvě toalety a najdete zde pračku. Na patře jsou další dvě koupelny (2 sprchové kouty a vana) a 3 toalety.

Cena Silvestru 2024: 77000,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 24 osob. Chalupa nabízí k ubytování 7 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Zdobnice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Orlické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook