Ubytování Na kovárně - Boršice u Blatnice - Silvestr 2024

Boršice u Blatnice - Chalupa - 1 Boršice u Blatnice - Chalupa - 2 Boršice u Blatnice - Chalupa - 3 Boršice u Blatnice - Chalupa - 4
Boršice u Blatnice - Chalupa - 5 Boršice u Blatnice - Chalupa - 6 Boršice u Blatnice - Chalupa - 7 Boršice u Blatnice - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Ubytování na kovárně je nově zrekonstruovaná kovárna, která je jako stvořená pro dovolenou a odpočinek. Příjemné stylové prostředí je vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak pro skupinu přátel i s domácím mazlíčkem. Nachází se v krásné přírodě Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty ve vinařské obci Boršice u Blatnice. V blízkém okolí vás zabaví velké množství aktivit, za kterými můžete vyrazit jak svým autem, tak na kole.

Chalupa poskytuje ubytování pro 8 osob - dva pokoje - 2 x 3 postele + 2 přistýlky v obýváku. Chalupa je samostatně stojící, oplocená, snadno dostupná, celoročně obyvatelná. Součástí ubytovacích prostor je zastřešená terasa s venkovním posezením, houpačkou a grilem. Pro hosty našeho ubytování je připraven také prostor pro uložení kol.

Cena Silvestru 2024: 12500,- kč

Upřesňující podmínky: Cena zahrnuje 3 noci, úklid, povlečení, ručník, toaletní potřeby, domácí mazlíček, parkování.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Boršice u Blatnice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook