Chata Pohoda - Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice - Silvestr 2024

Chata Pohoda Chata Pohoda Dolní Rokytnice Chata k pronajmutí Dolní Rokytnice Pronájem chaty v Dolní Rokytnici
Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice - Chata - 5 Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice - Chata - 6 Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice - Chata - 7 Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chata Pohoda se nachází ve velmi vyhledávané lokalitě Rokytnice nad Jizerou, konkrétně Dolní Rokytnice 163.Chata nedávno prošla kompletní rekonstrukcí a její interiér je tedy velmi příjemný. V chatě se nachází 16 lůžek, které jsou situovány jako 4 apartmány, kdy každý má svou ložnici, kuchyňku (lednička, mikrovlnka a veškeré kuchyňské vybavení ) a koupelnu s WC. Je tedy vhodná pro jakoukoliv příležitost, ať už pro pobyt přátel, rodin, teambuilding apod. Díky 4 různým apartmánům uvnitř chaty tedy poskytuje dostatečný klid, soukromí a zároveň také možnost trávit společné chvíle na příjemné terase s grilem, či ve společenské místnosti s krbem a pípou :) V chatě je WiFi zdarma a 5 televizorů.

Cena Silvestru 2024: 70000,- kč

Upřesňující podmínky: v případě týdenního pobytu

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 16 osob. Chata nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook