Chalupa U Františka - Rovensko pod Troskami - Silvestr 2024

U Františka U Františka U Františka pergola
pergola pergola s výhledem na prolézačku chodba - vstup od pergoly chodba - vstup od pergoly

...více fotek na e-chalupy.cz

K nejpozoruhodnějším koutům ČR patří Český ráj. Za název Český ráj vděčíme českým lázeňským hostům, kteří kolem roku 1870 navštívili vodoléčebné lázně Sedmihorky a byli unešení z okolních krás vytvořené kouzelnicí přírodou a lidu, který zde žil a žije. Tento název se postupně ujal pro všechny oblasti mezi Jičínem, Sobotkou, Mnichovým Hradištěm, Kopaninou, Železným Brodem a Lomnicí nad Popelkou.

Hlavním znakem krajiny Českého ráje je zřícenina hradu Trosky, která spojuje kulturní i přírodní krajinu této oblasti v jeden velký celek a působí na nás jako sídlo všeho, co zde bylo vytvořeno. Obdivuhodné jsou zde rybníky, které patří opravdu k těm nejzdařilejším dílům, které naši předci vytvořili např. Jinolické rybníky, Věžák, Vidlák, Nebák, Branžež, Roudný. Mezi další krásy této oblasti patří také skalní města - Hruboskalsko, Prachovské skály, Maloskalsko, Drábské světničky, Besedické skály...

Cena Silvestru 2024: 30000,- kč

Upřesňující podmínky: 28.12.-1.1.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rovensko pod Troskami pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Český ráj.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook