U Jonášů - Cykloubytování ve Znojmě - Dobšice - Silvestr 2024

Cykloubytování Dobšice Dobšice - Apartmán č. 3 - ložnice - rekreační dům k pronájmu Dobšice - Apartmán č. 3 - ložnice - rekreační dům k pronájmu Dobšice - Apartmán č.3 - obývací místnost se sedačkou - rekreační dům k pronájmu
Dobšice - Apartmán č. 3 - koupelna - rekreační dům k pronájmu Dobšice - Apartmán č. 3 - koupelna - rekreační dům k pronájmu Dobšice - Apartmán č. 2 - ložnice (3+1) Dobšice - Apartmán č. 2 - ložnice (3+1)

...více fotek na e-chalupy.cz

Ubytování v Dobšicích u Znojma v nově zrekonstruovaných apartmánech. Nabízíme vám pronájem 3 apartmánů nebo celého objektu. Všechny pokoje jsou vybaveny manželským dvoulůžkem a jednolůžkem s možností přistýlky. Součástí apartmánů je plně vybavená kuchyně a koupelna. Podkrovní apartmán č. 3 je klimatizovaný. Před domem je prostor pro parkování 3 aut. Součástí objektu je dvorek s příjemným posezením, vířivkou a dětským koutkem s trampolínou, který je sdílený pro apartmány. Po domluvě je možné si pronajmout jen jeden z pokojů. V letní sezóně upřednostňujeme hosty, kteří budou mít zájem o celý dům.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita rekreačního domu pro silvestrovský pobyt je 17 osob. Rekreační dům nabízí k ubytování 5 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Dobšice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook