Náš Sklep - Brod nad Dyjí - Silvestr 2024

Brod nad Dyjí - Rekreační dům - 1 Brod nad Dyjí - Rekreační dům - 2 Brod nad Dyjí - Rekreační dům - 3 Brod nad Dyjí - Rekreační dům - 4
Brod nad Dyjí - Rekreační dům - 5 Brod nad Dyjí - Rekreační dům - 6 Brod nad Dyjí - Rekreační dům - 7 Brod nad Dyjí - Rekreační dům - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Rekreační dům s vinným sklípkem Náš Sklep nabízí ubytování pro až 12 osob ve stylových a komfortních pokojích. Každý pokoj je vkusně zařízen s ohledem na pohodlí a relaxaci našich hostů. Pohodlné postele, kvalitní ložní prádlo a moderní vybavení zaručují příjemný spánek a odpočinek po náročném dni plném objevování této malebné oblasti. Naše největší tajemství se skrývá pod zemí – náš vinný sklep. Volný přístup do sklepa k téměř bezedným zásobám vína formou samoobsluhy.

Náš Sklep je oblíbeným místem pro dovolené a víkendové pobyty, takže doporučujeme provést rezervaci co nejdříve, aby bylo zajištěno místo pro vaši skupinu. Kontaktujte nás přes naši webovou stránku [www. nassklep. cz] nebo telefonicky a rádi vám pomůžeme s rezervací a dalšími dotazy. Přijďte k nám a zažijte jedinečnou kombinaci komfortu, vína a krásy přírody v našem ubytování v Brodě nad Dyjí. Jsme si jisti, že zde strávíte nezapomenutelnou dovolenou.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: Dle dohody

Maximální kapacita rekreačního domu pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Rekreační dům nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Brod nad Dyjí pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook