Vila Severní kříž - Raspenava - Silvestr 2024

Vila Severní kříž Vila Severní kříž Raspenava Vila Severní kříž s hřbety Jizerských hor Vila Severní kříž v Raspenavě
Raspenava - Vila - 5 Výhled z terasy do zahrady Společenská místnost s výřivkou a výhledem na Jizerskohorské bučiny Raspenava - Vila - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Vila leží pod horským hřbetem Jizerských hor, na něž nabízí překrásný výhled. Vzdálená je od města Hejnice, která nabízí vstup do Jizerských hor pro možnosti zimních a letních sportovních aktivit, jen několik minut. Město je také významným poutním místem s perlou barokních staveb bazilikou Navštívení Panny Marie. Lázně Libverda, se skvělými Wellness možnostmi, se nachází pouze několik minut od objektu. Nedaleké město Frýdlant s impozantním zámkem doplňuje trojici měst, která obklopují v dostupnosti několika minut jinak na klidném místě stojící dům, který se chlubí rozlehlou a příjemnou okrasnou zahradou. Vnitřní prostor nabízí dostatek místa i pro skupiny osmi až deseti osob, komfort dvou koupelen a čtyřech samostatných ložnic, venkovní bazén a vířivku.

Cena Silvestru 2024: 55000,- kč

Upřesňující podmínky: Silvestr včetně připraveného cateringu z místních produktů a kulturního programu.

Maximální kapacita vily pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Vila nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Raspenava pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jizerské hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook