Chata Květa - Rabyně - Měřín - Silvestr 2024

Chata Rabyně - Měřín Posezení na terase u chaty Rabyně - Měřín Pohled z vrchní části chaty s udržovanou květinovou zahradou Zahrada u chaty Květy je plná květin
Ohniště u chaty Kuchyňský kout v přízemí chaty Květy Bukové schodiště, krb a stůl. M9sto setkání, ale i párty Výhled z obývacího pokoje na květinovou zahradu

...více fotek na e-chalupy.cz

Chata Květa se nachází na okraji rekreační obce Měřín, kde je pešky 12 minut v provozu komplex Vojenské zotavovny včetně pláží Slapské přehrady, tenisových kurtů a aquaparku. Chata Květa je stranou všemu ruchu, je to poslední chata v chatové osadě, vedle chaty je les a potůček. Je situována v mírném svahu, s terénními úpravami, terasami a květinovou zahradou.

Chata Květa je nově vybudovaný luxusní domek se zateplením PUR pěnou, v létě poskytuje chládek a v zimě příjemné teplo. Je postavena z přírodních materiálů, je kladen důraz na dřevo, dřevěná euro okna a výhledy do lesa. Chatu Květa jsme obložili dřevem z douglasky.

Cena Silvestru 2024: 25000,- kč

Upřesňující podmínky: Jedná se o pobyt 4 noci. Klient si vybere termín.

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Chata nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rabyně - Měřín pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Střední Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook