Chalupa U Křupalů - Polevsko - Silvestr 2024

Pronájem chalupy U Křupalů Polevsko U Křupalů pronájem chalupy Polevsko Chalupa U Křupalů Polevsko Polevsko - Chalupa - 4
Polevsko - Chalupa - 5 Polevsko - Chalupa - 6 Polevsko - Chalupa - 7 Polevsko - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Rodinná chalupa U Křupalů po celkové rekonstrukci se nachází na severním svahu s výhledem na obec Polevsko a zalesněné hory. Chata je vhodná pro rodinný pobyt. Před chatou se nachází veliká terasa s úžasným výhledem. V blízkosti chaty je obchod, restaurace, tenisové kurty, sjezdovka, bikepark Polevsko, dětské hřiště. Místo je vhodné pro turistiku, cykloturistiku, relax. 3 km od chaty je Nový Bor, kde je možnost větších nákupů. Místo přímo vybízí k výletům - v okolí je např. Panská skála, skalní hrad ve Sloupu, lesní divadlo, sklářské muzeum, Jedlová, Luž, Klíč…Možnost koupání v nedalekém Prysku, Sloupu v Čechách, Kamenickém Šenově, České Kamenici…V okolí chaty možnost houbaření. Na podzim, při jelení říji můžete z terasy poslouchat troubení jelenů. Terasa je vybavená venkovním sezením, grilem, přenosným ohništěm, grilem.

Cena Silvestru 2024: 10000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena je od 30.12.-1.1.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 5 osob. Chalupa nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Polevsko pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Lužické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook