Chalupa U Potůčku - Horní Rokytnice nad Jizerou - Silvestr 2024

Horní Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 1 Horní Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 2 Horní Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 3 Horní Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 4
Horní Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 5 Horní Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 6 Horní Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 7 Horní Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Cena za celý dům. Skibus a náměstí 200m. Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice čp. 287.Prostorná chalupa přímo v Rokytnici n/ J, kde se nachází 3 lyžařské areály, skibus 200 m. Lyžařské vleky Studenov cca 1 000 m, ski areál Horní Domky (Lysá Hora) 3 km, další ski areál Sachrovka a Modrá hvězda 2 km. Dům se nachází na klidném místě cca 200 m od dolního náměstí, kde je zastávka skibusu a kompletní občanská vybavenost ( Tesco, restaurace, obchody). Přímo k domu vede celoročně přístupná obcí udržovaná asfaltová komunikace a dostupné i autobusem (cca 3 min pěšky od zastávky). Parkování zdarma na vlastním pozemku pro 4 auta.

K domu je rozlehlý travnatý pozemek s ovocnými stromy, s ohništěm a s protékajícím potůčkem. Přímo za domem je dlouhá louka, kde je možné bobovat.

Cena Silvestru 2024: 39000,- kč

Upřesňující podmínky: + energie

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Horní Rokytnice nad Jizerou pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook