Žlutý dům - chalupa Krušné hory - Český Jiřetín - Silvestr 2024

Chalupa k pronajmutí Český Jiřetín obývací pokoj obývací pokoj s jídelnou kuchyň s jídelnou
kuchyň kuchyň kuchyň ložnice 1. patro

...více fotek na e-chalupy.cz

Dům leží v obci Český Jiřetín na hranicích s Německem nedaleko Flájské přehrady. V přízemí domu se nachází prostorný obývák s krbovými kamny a kuchyní. V prvním patře jsou dvě ložnice s manželskými postelemi. Třetí ložnici se dvěma lůžky a přistýlkou naleznete v podkroví. V každém patře je WC, v prvním patře navíc koupelna ke sprchovým koutem. Pro úschovu kol a lyží slouží přilehlá dřevěná terasa. Na zahradě je zastřešená pergola, dětské hřiště a ohniště s grilem. V bezprostřední blízkosti domu se nachází lyžařský areál Český Jiřetín se třemi vleky a lyžařskou školou. Obec je součástí cyklotras a turistických tras jak na české, tak na německé straně hranice. Rovněž můžete využít nedaleké upravované běžecké trasy na obou stranách hranice. Náš dům je vhodný nejen pro aktivní dovolenou, ale také pro relax uprostřed lesů a krušnohorských luk.

Cena Silvestru 2024: 5000,- kč

Upřesňující podmínky: minimálně 5 nocí, maximálně 9 osob, v ceně není zahrnutá spotřeba elektřiny a vody a místní poplatek

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Český Jiřetín pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krušné hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook