Lake House Hůrka - Horní Planá - Hůrka - Silvestr 2024

Lake House Hůrka Lake House Hůrka Horní Planá - Hůrka - Chalupa - 3 Horní Planá - Hůrka - Chalupa - 4
Horní Planá - Hůrka - Chalupa - 5 Horní Planá - Hůrka - Chalupa - 6 Horní Planá - Hůrka - Chalupa - 7 Horní Planá - Hůrka - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Prostorná chalupa na rozlehlé samotě, uprostřed louky s jedinečným výhledem na Lipno a okolní Šumavské vrcholky, nabízející pohodlný odpočinek uprostřed poklidné přírody. Prázdninový dům se nachází v obci Hůrka, 7 km od Horní Plané. Pokud hledáte klid od městského ruchu, chcete strávit příjemný čas v soukromí a v úžasné Šumavské přírodě, která je nejlepším balzámem na tělo i na duši. Našli jste ten správný prázdninový dům.

Jedinečná lokalita, deset tisíc metrů čtverečních rozlehlá zahrada a okolní louka nabízí absolutní klid a pohodu pro ideální chvíle odpočinku v přírodě. Můžete obdivovat nádherné výhledy na Lipenské jezero, rozsáhlé kopce Šumavy a nekonečné západy slunce. V létě je tato lokalita stvořená pro pěší turistiku, nebo cyklo výlety. Večerní grilování v pergole Vám zpříjemní zážitek z Vaší dovolené. V zimě si můžete užít spoustu radovánek jako je bruslení, lyžování, běžkování. Po náročném dni přijde vhod šálek teplé kávy, kterou si můžete vychutnat u okna se skvělou vyhlídkou na přehradu Lipno za doprovodu zvuku hořícího krbu.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 18 osob. Chalupa nabízí k ubytování 6 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Horní Planá - Hůrka pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook