Chata s ubytováním a apartmánem - Hlinsko na Vysočině - Silvestr 2024

Hlinsko na Vysočině - Chata - 1 Chata s ubytováním a apartmánem Hlinsko na Vysočině Chata s ubytováním a apartmánem Hlinsko na Vysočině Hlinsko na Vysočině - Chata - 4
Hlinsko na Vysočině - Chata - 5 Hlinsko na Vysočině - Chata - 6 Hlinsko na Vysočině - Chata - 7 Hlinsko na Vysočině - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chata Na Stráni je opravdu chatou na stráni a je téměř nejvyšším bodem Hlinska. Původem patří do období 19.století. Nyní jsou Vám k dispozici tři pokoje se sociálním zařízením! Společenská místnost s barem, výčepem a kuchyňským koutem. Podívejte se na [3D prohlídku chaty*https://my.matterport.com/show/?m=ZvPaQ8AMhjd].

Nachází se v chráněných krajinných oblastí – Železných hor a Žďárských vrchů. Chata stojí nad městem Hlinsko. Z jedné strany u silnice směr Studnice a z druhé strany louka, kterou obklopují lesy. Nedaleko chaty, 200m, je nejvyšší vrchol hlinecké sjezdovky, také wellness - hotel Styl.

Cena Silvestru 2024: 550,- kč

Upřesňující podmínky: Cena je za noc / osoba.

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Chata nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Hlinsko na Vysočině pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Vysočina.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook