Čertova chalupa - Mladoňovice - Silvestr 2024

Čertova chalupa pronájem Mladoňovice Čertova chalupa ubytování s bazénem Mladoňovice Ubytování Mladoňovice Pergola
Ohniště Hamaka Houpací kruh Dětský domeček

...více fotek na e-chalupy.cz

Čertova chalupa se nachází na okraji obce Mladoňovice v rozlehlém, oploceném areálu, který nabízí pestré vyžití. Chalupa je přízemní se vstupem z vlastního parkoviště na oploceném pozemku. Prosvětlená široká chodba, z které se vstupuje do 4 ložnic. Součástí obytné chodby je menší dětský koutek a fotbálek. Plynule navazuje plně vybavená kuchyň s jídelnou, která slouží i jako společenská místnost. Jídelna je vybavena TV. Z jídelny je možné vyjít ven na dřevěnou terasu, která probíhá po celé délce chalupy. Tato terasa bezbariérově navazuje jak na parkoviště, tak na dlážděnou terasu u bazénu. Dále se nachází 2 samostatná WC a 2 koupelny, přičemž obě disponují 2 umyvadly a walk - in sprchovým koutem. Ze zadní části jídelny se vchází do wellness zázemí, jehož součástí je finská sauna pro 6 osob, zapuštěná podsvícená ochlazovací káď, dva sprchové kouty a prostorná odpočívárna s relaxačními lehátky. Z wellness zázemí vedou balkonové dveře na dlážděnou terasu s venkovním zapuštěným bazénem (5x3m) a s lehátky. V chalupě je zavedeno připojení k internetu (WI - FI).

K chalupě náleží oplocená zahrada (1200m²), na kterou je přístup bránou z příjezdové cesty, vchodovými dveřmi u parkoviště, dveřmi z jídelny či balkonovými dveřmi z wellness zázemí. Na zahradě je k dispozici zastřešená pergola (5x15m) s posezením, plynovým grilem a disponuje též houpacím kruhem a houpací sítí. Dále se na zahradě nachází venkovní posezení s ohništěm a dětské hřiště s domečkem, skluzavkou, trampolínou a houpačkou pro nejmenší.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: Silvestr 2023 máme již obsazen!

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 16 osob. Chalupa nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Mladoňovice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Vysočina.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook