Chalupa Vojta - Orlické Záhoří - Černá Voda - Silvestr 2024

Chalupa Černá Voda Orlické Záhoří - Černá Voda - Chalupa - 2 Orlické Záhoří - Černá Voda - Chalupa - 3 Orlické Záhoří - Černá Voda - Chalupa - 4
Orlické Záhoří - Černá Voda - Chalupa - 5 Orlické Záhoří - Černá Voda - Chalupa - 6 Orlické Záhoří - Černá Voda - Chalupa - 7 Orlické Záhoří - Černá Voda - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa se nachází v Orlických horách v obci Orlické Záhoří, 300m od Ski areálu Černá Voda a 5 km od osvětleného běžeckého okruhu a nového Ski OZ, v Orlickém Záhoří. Dále se v okolí nachází Ski areály Deštné v Orlických horách 15 km, Říčky v Orlických horách 11 km, Zeilenec - Polsko 14 km.

Objekt má stylovou hlavní místnost vybavenou krbovými kamny s pecí na ležení. Dále plně vybavenou kuchyň, TV, Wifi, Dále je k dispozici finská sauna pro 3 osoby, venkovní vyhřívaná vířivá vana pro 5 osob. Možnost ubytování ve třech pokojích z nich se jeden nachází v přízemí.

Cena Silvestru 2024: 40000,- kč

Upřesňující podmínky: 28.12.-2.1.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 11 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Orlické Záhoří - Černá Voda pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Orlické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook