Jiříkova chalupa - Město Albrechtice - Valštejn - Silvestr 2024

Jiříkova chalupa pronájem Albrechtice - Valštejn Jiříkova chalupa Valštejn Okolí chalupy Venkovní terasa Ubytování Valštejn
Město Albrechtice - Valštejn - Chalupa - 5 Vstup na terasu Venkovní ohniště Město Albrechtice - Valštejn - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Naše Jiříkova chalupa se nachází v údolí valštejnských kopců v obci Město Albrechtice. Unikátní je hlavně svým umístěním v lokalitě plné překrásné a klidné přírody, která se pyšní jedním z nejčistších ovzduší Jeseníků.

Celý objekt je nově rekonstruovaný a vybavený. Poskytuje ubytování až pro 12 osob ve čtyřech oddělených pokojích. Součástí chalupy je velká zahrada s trampolínou, venkovní terasa s posezením, grilem a ohništěm. Uvnitř chalupy se nachází domácí wellness s vířivkou a infrasaunou. Parkovat se dá před chalupou. Vítáni jsou i Vaši čtyřnozí miláčci. Jiříkova chalupa je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak i pro partu přátel. Můžete zde pořádat jakékoliv akce, strávit zde významné dny roku jako například Silvestr či Vánoce, nebo si sem jen přijet odpočinout a odreagovat se.

Cena Silvestru 2024: 25000,- kč

Upřesňující podmínky: 26.12.2023 - 1.1.2024

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Chalupa nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Město Albrechtice - Valštejn pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jeseníky.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook