Ubytování Fuchs Tejmlov - Vacov - Javorník - Silvestr 2024

Chalupa Vacov - Javorník terasa pohled od jihu Ubytování Fuchs Tejmlov
Ubytování Vacov - Javorník v zimě zima ráno v zimě

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa se nachází na krásném místě Šumavy, na Javorníku - Tejmlově, v nadmořské výšce 940m. Ubytování je vhodné k rodinné rekreaci. Počet pokojůjsou 2 čtyřlůžkové. Další zařízení: tv, sprcha, wc, lednice, kompletně vybavená kuchyně. Stravování. Po domluvě možnost doobjednat snídaně a večeře.

Javorník je proslulý svým nejčistějším ovzduší v celé České republice. Lyžařský svah s Poma vlekem je nenáročný a je velmi vhodný pro dětské a začínající lyžaře. Vrchol Javorník má od roku 2003 znovu otevřenou a rekonstruovanou rozhlednu, ze které je vidět celé panorama Šumavy. V okolí je mnoho nástupních míst pro cyklistické a turistické trasy - Srní, Churáňov ˇ, Kvilda, Vimperk, Strakonice - větší města s historickými památkami. Navštívit můžete hrad Rabí, Kašperské Hory, hrad Kašperk, okolní lesy nabízejí možnost sběru hub, borůvek a jiných lesních plodin. Nedaleko se nachází také aquapark Horažďovice, plavecký areál Strakonice, přírodní koupaliště Rohanov s občerstvením, činové koupaliště Strašín. Nejbližší obchody jsou vzdálena 5 km ve Vacově nebo Staších.

Cena Silvestru 2024: 500,- kč

Upřesňující podmínky: za osobu a noc

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Vacov - Javorník pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Šumava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook