Roubenka s výhledem - Skuhrov - Silvestr 2024

Roubenka s výhledem pronájem Skuhrov severní Čechy Roubenka s výhledem pronájem Skuhrov příjezd po obecní komunikaci pohled ze zahrady
pískoviště vstup skluzavka pískoviště

...více fotek na e-chalupy.cz

Stylová Roubenka s výhledem se nachází v horní části obce Skuhrov v okrese Jablonec nad Nisou. Jedná se o klidnou lokalitu v řídké zástavbě na prosluněném jižním svahu nad údolím řeky Jizery [https: //mapy. cz/s/bamevejala]. V přízemí roubenky najdete předsíň, technickou místnost s el. kotlem a pračkou, dále kuchyň s jídelnou a obývací částí, tvořící jeden společný prostor, koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Ze společného obytného prostoru vedou dveře na terasu a schody do patra. Na terase je stůl s lavicí a židlemi. Přes terasu je po schodech přístup na zahradu. V patře se nachází tři ložnice, koupelna s vanou, dvojumyvadlem a WC. Na prostorné zahradě, ohraničené živým plotem, je pro vaše nejmenší k dispozici pískoviště, skluzavka, dále sušák na prádlo a spousta místa pro odpočinek.

Od roubenky je nezapomenutelný výhled na Český ráj, rozhlednu Kozákov, zříceninu hradu Trosky, hrad Valdštejn, Suché skály, vrch Vyskeř s kapličkou a na údolí řeky Jizery. Od, jen pár kroků vzdáleného, Skuhrovského kříže na horizontu, je výhled na Černou studnici a Krkonoše. [https: //mapy. cz/s/rajodopuvo]. Tamtéž najdete i dětské hřiště s dřevěnými herními prvky. Ubytování v naší roubence je skvělým výchozím bodem k výletům, jak pěším, tak cyklistickým do Českého ráje, Jizerských hor či Krkonoš.

Cena Silvestru 2024: 28000,- kč

Upřesňující podmínky: minimální délka pobytu 4 noci-např. 28. 12.2024-1.1.2025 nebo 29.12.-2.1.2025, kalkulace na jiný počet dní na vyžádání

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Skuhrov pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jizerské hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook