Chata Standa - Podhradí nad Dyjí - Silvestr 2024

Chata Standa pronájem Podhradí nad Dyjí Chata Standa pohled z příjezdové cesty Příjezd před chatu - neoplocený prostor Pohled na parkovací místo před chatou
Pohled na travnatý prostor před chatou Posezení pod pergolou Pohled na prostor před chatou Místo u vody pro rybáře

...více fotek na e-chalupy.cz

Chata Standa se nachází přímo u řeky Dyje v malé obci Podhradí nad Dyjí kousek od Vranovské přehrady v okrese Znojmo. Chata je vhodná pro rybáře a jejich rodiny, kteří rádi chytají ryby v blízkosti ubytování, nebo pro spřátelené rodiny. Podhradí - vtoková část VN Vranov /říční charakter, šířka řeky cca 50 m.

Chata leží na soukromém pozemku s výhledem na řeku. Před chatou je travnatá zahrada s venkovním posezením pod pergolou s přenosným grilem. Pozemek je částečně oplocený, parkování vozidel před chatou. Užije si každý, kdo si chce odpočinout aktivně i pasivně. Obklopeni překrásnou přírodou a malebným prostředím najdete v naší chatě dokonalý prostor pro odpočinek a načerpání nových sil. Okolní příroda láká k procházkám po okolí, houbaření, nebo k cykloturistice. V obci se nachází zřícenina hradu Frejnštejn, která patří k dalším památkám v okolí např. zámek v Uherčicích a hrad Bítov. Podhradí nad Dyjí nabízí mnoho možností pro skvělé výlety a zážitky v přírodě i historii. Přijďte a objevte tento malebný koutek České republiky plný kouzla a krásy!

Cena Silvestru 2024: 2500,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za den

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 7 osob. Chata nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Podhradí nad Dyjí pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook