Relax chata v Polabí - Konárovice - Osada Na Včelíně - Silvestr 2024

Relax chata v Polabí Relax chata v Polabí ubytování Konárovice Venkovní ohniště Terasa s koupacím sudem Relax chata v Polabí Na Včelíně
Terasa s grilem Ložnice s manželskou postelí Ložnice s TV Kuchyň

...více fotek na e-chalupy.cz

Relax uprostřed přírody. Klid a soukromí, kolem lesy, ideální výchozí bod pro cyklovýlety, kousek od královského města Kolína, v dosahu historické Kutné Hory a lázeňských Poděbrad. Odpočinek na terase v teplé lázni koupacího sudu je jedinečný zážitek. Přijeďte načerpat sílu. Moderní a elegantní design s vůní dřeva, jednoduchost a zároveň promyšlené detaily. Útulná velká terasa s příjemným posezením a grilem, další možnost posezení u otevřeného ohniště nebo relax v hamace ve stínu vzrostlých stromů. Vydejte se nedaleko Prahy objevit zcela novou boutique chatu pro dva nebo malou rodinu a nechte se unést jejím kouzlem. Relax chatu v Polabí jsme tvořili s láskou, abyste se zde cítili co nejlépe. Domácí mazlíčci jsou vítáni.

Těšíme se na Vás ♥

Cena Silvestru 2024: 4000,- kč

Upřesňující podmínky: 29.12. - 2.1. 4 000 Kč/noc, min. délka pobytu 3 noci

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt jsou 3 osoby. Chata nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Konárovice - Osada Na Včelíně pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Střední Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook