Roubenka u Andělů - Bajerov - Kašperské Hory - Červená - Silvestr 2024

Roubenka u Andělů - Bajerov Roubenka U Andělů - 5 min od sjezdovky Poslední chalupa před lesem/zima Poslední chalupa před lesem
Světnice Kuchyň ve světnici Kuchyň ve světnici Stará kachlová pec s ležením

...více fotek na e-chalupy.cz

Malebná šumavská roubená chalupa na polosamotě v klidné lokalitě poblíž Kašperských Hor. Interiér je nově rekonstruovaný a bylo vbudované do celé chalupy podlahové topení. Chalupa je součástí bývalého čtvercového statku Bajerov z roku 1350,který daroval král Karel IV. Henzlinovi řečenému Baderovi za vybudování stezky do Pasova. Přímo v chalupě byl v bývalé černé kuchyni nalezen dekret s císařskou pečetí, který je k vidění v Muzeu v Kašperských Horách. Chalupa stojí na hranici NP Šumava a CHKO a je obklopena loukami, horskými potoky a hlubokými lesy. V noci zde není žádný světelný smog. Vedle chalupy jsou 2 budovy a 1 navazující, které se nepronajímají a mají stálé velmi příjemné rezidenty. Všechny budovy spolu sdílejí dvůr na parkování. Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi, turisty a sportovce. Není vhodné pro pořádání večírků. Jsme v těsné blízkosti chráněného porostu Národního parku Šumava a sousedních domů tak dodržujeme noční klid.

Cena Silvestru 2024: 12000,- kč

Upřesňující podmínky: 12 000 Kč/noc/celý objekt v termínech od 27.12.-1.1.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 11 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Kašperské Hory - Červená pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Šumava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook