Chalupa u Mílků - Lázně Bělohrad - Silvestr 2024

Chata u Mílků Lázně Bělohrad Chata u Mílků v Lázních Bělohrad Chata u Mílků Lázně Bělohrad pronájem Lázně Bělohrad - Chalupa - 4
Lázně Bělohrad - Chalupa - 5 Lázně Bělohrad - Chalupa - 6 Lázně Bělohrad - Chalupa - 7 Lázně Bělohrad - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Hledáte místo, kde si můžete odpočinout od shonu a stresu každodenního života? Chcete strávit příjemný čas s rodinou nebo přáteli v krásné přírodě? Pak je pro vás ideální naše chalupa, která nabízí útulné a pohodlné ubytování až pro 15 osob. Naše chalupa se nachází na kraji klidného lázeňského města, kde si můžete vychutnat čerstvý vzduch a okolní přírodu. Chalupa je plně vybavená a zařízená v tradičním stylu, který vytváří domácí atmosféru. U nás se budete cítit jako u babičky. Chalupa má oplocenou zahradu, která nabízí možnost relaxace, opékání a grilování či jen posezení u ohně. Prostředí zahrady umožňuje bezpečný prostor pro hry a radovánky vašich dětí a zároveň pohodové posezení na venkovní terase. V okolí chalupy je mnoho možností pro turistiku, cyklistiku, lyžování nebo pro kulturní vyžití. Naše chalupa je ideálním místem pro vaši dovolenou, kde si můžete odpočinout, pobavit se a načerpat novou energii.

Cena Silvestru 2024: 12000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena je za 3 noci ( 29.12.2023 - 1.1.2024). Po domluvě možné upravit délku pobytu.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 15 osob. Chalupa nabízí k ubytování 5 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Lázně Bělohrad pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Východní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook