Kounická pohádka - Dolní Kounice - Silvestr 2024

Posezení u bazénu Výhled z bazénu Posezení na dvoře s grilem Plně vybavená kuchyně
Trouba, lednice, indukční deska, kávovar, atd. Jídelna + obývací pokoj spojený s hernou Obývací pokoj s TV K dispozici veškeré vybavení pro děti

...více fotek na e-chalupy.cz

Rekreační rodinný dům pro děti a rodiče. Naše vize je jednoduchá - zajistit Vám rodinou dovolenou se vším všudy. Co si pod tím představit? Ubytování, které je dělané dětem na míru. Udělali jsme si průzkum o tom, po čem děti a rodiče touží, a přesně to vám chceme přinést. Oddělená PATRA pro každou rodinu s vlastní koupenou, sdílený společenský prostor s kuchyní a HERNOU pro děti, venkovní bazén, gril, trampolína, houpačka, krb na opékání špekáčků, ale i třeba vybavení pro děti, abyste minimum věcí museli vozit s sebou. K dispozici je garáž přímo u cesty k uložení kol / kočárků a nemusíte tak nic vynášet. Navíc jsme pro vás připravili itinerář zábavných aktivit pro vás i vaše děti, tipy na restaurace či přírodní koupaliště. K dispozici po domluvě je i možnost hlídání dětí. Aktuálně můžete využít situace zavádění objektu, takže máme spoustu volných termínů i během dalších kulturních aktivit v městečku.

Cena Silvestru 2024: 5500,- kč

Upřesňující podmínky: cena za objekt za noc, min 3. noci

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 9 osob. Chalupa nabízí k ubytování 5 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Dolní Kounice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook