Chalupa U zvědavý kozy - Osek - Silvestr 2024

Chalupa U zvědavý kozy Osek Ze zahrady je výhled na zámek Humprecht Součástí zahrady je herní sestava s pískovištěm Zahradní nábytek můžete stěhovat po celé zahradě
V létě můžete posedět v chládku pod borovicemi Na zahradě zaparkujete, a i si můžete v kůlně zamknout kola Občas budete koukat, kdo Vás přiletí nebo přijde navštívit V letní sezóně je možnost koupání v bazénu (3m×0,9m)

...více fotek na e-chalupy.cz

Vítejte na profilu Chalupy U zvědavý kozy, kterou nově od jara 2023 začínáme nabízet k pronájmu. Chalupa se nachází na okraji vesnice Osek poblíž městečka Sobotka na jižní straně Českého ráje a je součástí našeho menšího hospodářství, kde žijeme. Jedná se o zděný plně vybavený objekt, který lze obývat celoročně. Chalupa je velmi prostorná s velkou oplocenou zahradou se vzrostlými stromy a keři. Součástí chalupy je venkovní kryté sezení s krbem a také finská sauna, kterou lze bezplatně užívat po celou dobu pobytu. Na zahradě můžete využít dětské herní prvky s pískovištěm, pingpongový stůl, basketbalový koš, terč na šipky nebo petanque. V letních měsících také menší bazén, případně malý bazének pro batolata. Po dohodě můžete vyrazit na naší daleko větší zahradu, kde lze využít ohniště a především se dostat mezi naše zvířata. Každé má své jméno a všechna jsou zvyklá na kontakt s lidmi. Během roku u nás můžete průběžně narazit na jehňátka, kuřátka, housata, ale hlavně na naší zvědavou kozu Elišku.

Cena Silvestru 2024: 15000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena je za 3 noci (za každou další noc + 5.000,- Kč)

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 13 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Osek pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Český ráj.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook