U Erwina - domek s duší - Javorník - Bílý Potok - Silvestr 2024

Erwin Erwin venkovní posezení parkování
zima světnice světnice světnice

...více fotek na e-chalupy.cz

Ahoj, jsem Erwin – eko domek s duší. Nacházím se v podhůří Rychlebských hor, v malé vesničce jménem Bílý Potok u Javorníka (ve Slezsku), nedaleko hranic s Polskem. Z venku jsem sice sešlý věkem, ale uvnitř vám nabídnu svou krásnou duši. Můžu se stát na chvíli vaším kamarádem, který vás bude hýčkat, pokud se ke mně budete chovat hezky. Nemám rád špatné zacházení a kouř z cigaret mi nedělá už vůbec dobře. Jsem totiž postavený v ekologickém duchu, což je ze dřeva, cihel a kamene. Navíc jsem zateplený ovčí vlnou, takže můžu krásně dýchat čerstvý vzduch. U mě si odpočinete a načerpáte spoustu pozitivní energie.

Turismem téměř neobjevené Rychlebské hory jsou ideální pro milovníky klidu. Pokud toužíte po klidu, objevování česko - polského pohraničí, koupání v přírodních vodách, jízdu na kole po nepřeplněných stezkách a ochutnávku polské „zapiekanky“ budu rád, když se u mě na chvilku zastavíte.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt jsou 4 osoby. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Javorník - Bílý Potok pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jeseníky.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook