Chalupa U zámku - Čechtice - Růžkovy Lhotice - Silvestr 2024

Čechtice - Růžkovy Lhotice - Chalupa - 1 Chalupa U zámku Čechtice - Růžkovy Lhotice - Chalupa - 3 Čechtice - Růžkovy Lhotice - Chalupa - 4
Čechtice - Růžkovy Lhotice - Chalupa - 5 Čechtice - Růžkovy Lhotice - Chalupa - 6 dokončování terasy okolo bazénu Čechtice - Růžkovy Lhotice - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa u zámku Růžkovy Lhotice není původním názvem, ale je spíše názvem dnešního století. Původní stavba byl svobodnický grunt, o kterém mimo jiné píše ve své knize Bedřich Smetana, část III. Praha a venkov spisovatel Zdeněk Nejedlý.

Statek jsme koupili počátkem roku 2019 ve velmi zuboženém stavu. Stáli jsme před rozhodnutím, zda přistoupit k demolici či nikoliv, a to převážně z finančních důvodů. Rozhodlo srdce a tím začalo 1178 šílených pracovních dní, plných stresů, hádek, prošení... Dne 3.4.2019 jsme začali s vyklízením objektu, následovalo řešení technického stavu objektu a náročná a dlouhotrvající oprava. Poslední pomyslnou „cihlu“ jsme položili 24.6.2022 a dílo bylo hotovo.

Cena Silvestru 2024: 50000,- kč

Upřesňující podmínky: pobyt 3 dny

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Čechtice - Růžkovy Lhotice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Vysočina.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook