Chata Oaza - Vavřetice - Silvestr 2024

chata Oaza Vavřetice ubytování Vavřetice Vířivý sud až pro 6 lidí Sauna pro 4 lidi
Zastřešená terasa 30 m2 s grilem a sezením Terasa okolo chaty Ložnice - manželská postel + rozkládací gauč Ložnice 2 s manželskou postelí

...více fotek na e-chalupy.cz

Nově zrekonstruovaná chata v srdci přírody Ladova kraje.

Příroda, klid, pohlazení po duši s komfortem hotelového standardu včetně venkovní vířivky ( sudu ) - až pro 6 lidí, nadzemního bazénu, odpočinkových lehátek s nádherným výhledem do krajiny, infrasauny až pro 4 osoby, posezení s grilem, ohništěm, bosonohou stezkou, velký prostor na cvičení/meditaci. NOVĚ máme postavený grilovací altánek! Pro děti vnitřní hernička a venkovní hřiště - houpačky, trampolína, pískoviště, kriket, fotbálek, badminton. Také je možné zde udělat nebo zorganizovat na míru skupinové cvičení nebo menší svatbu na horní části pozemku, kde je cca 100 m2 plochy s nádherným výhledem do okolní krajiny. Také je možnost domluvit lektorku jógy, masáž, kosmetik nebo výcvik bojového sportu. Chata navazuje přímo na les. V okolí můžete využít přírody k procházkám, túrám, výletům na kole, sjíždění řeky Sázavy nebo v zimě si zalyžovat na Monínci, Chotouni nebo na Šibeničním vršku. Prostě ráj na zemi - OAZA VAVŘETICE.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 9 osob. Chata nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Vavřetice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Střední Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook