Apartmány RELAX TIME - Říčky v Orlických horách - Silvestr 2024

Apartmán 1+kk i 2+kk s ručními malbami na stěně - motiv Orlické hory, Říčky. Apartmány RELAX TIME Říčky v Orlických horách Apartmány se nacházejí v apartmánovém domě. Apartmány se nacházejí v apartmánovém domě.
Apartmány jsou v přízemí a mají vlastní terasu. Apartmán 1+kk i 2+kk má samostatnou venkovní terasu s krásnými výhledy. Apartmán 1+kk i 2+kk má samostatnou venkovní terasu s krásnými výhledy. Apartmány jsou v přízemí a mají vlastní terasu.

...více fotek na e-chalupy.cz

2 apartmány, 1kk a 2kk se nachází v Říčkách v Orlických horách, v komplexu hotelu Říčky. Každý apartmán má vlastní parkovací stání. Každý apartmán má venkovní terasu s krásným výhledem na Orlické hory. Součástí apartmánů je lyžárna a kolárna. Lze využívat služeb hotelu - restauraci, wellnes, bazén, saunu, sportovní hřiště (tenis, fotbal, volejbal), gril, mini golf, posilovnu. 6 min od známého lyžařského střediska SKI - Říčky (jezdí ski - bus). Ihned u apartmánů se nachází cyklotrasy, běžecké tratě, trasy na pěší túry.

Cena Silvestru 2024: 4000,- kč

Upřesňující podmínky: apartmán 1kk/noc

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Apartmán nabízí k ubytování 1 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Říčky v Orlických horách pro rok 2024 v penzionech pro oblast Orlické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook