Ke třem pramenům - Mezná u Hřenska - Silvestr 2024

Mezná u Hřenska - Apartmán - 1 sklípek-společenská místnost Mezná u Hřenska - Apartmán - 3 Mezná u Hřenska - Apartmán - 4
Mezná u Hřenska - Apartmán - 5 Mezná u Hřenska - Apartmán - 6 Mezná u Hřenska - Apartmán - 7 Mezná u Hřenska - Apartmán - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Rodinný dům se 4 samostatnými, plně zařízenými bytovými jednotkami, VHODNÝ PRO UZAVŘENOU SPOLEČNOST PRO CCA 12 OSOB, I JEDNOTLIVCE. Nachází se na konci Mezné, přímo na stezce ke Třem pramenům k Pravčické bráně. Již v klidné části a přitom na strategickém místě Českého Švýcarska v blízkosti trasy do soutěsky řeky Kamenice. Leží na pozemku s rovným přístupem do domu. Je vhodná pro turistiku, cykloturistiku, houbaření, lezectví, i na procházky s dětmi. V blízkosti naleznete řadu dalších známých turisticky atraktivních cílů.

K vybavení domu patří ložní prádlo, náhradní deky, kompletní vybavení kuchyně, kompletní vybavení koupelny, toaletní papír, ručníky, mýdlo, utěrky.

Cena Silvestru 2024: 30000,- kč

Upřesňující podmínky: Týden/12 osob + možnost přistýlky

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Apartmán nabízí k ubytování 5 ložnic.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Mezná u Hřenska pro rok 2024 v penzionech pro oblast České Švýcarsko.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook