Ubytování u Špačků Pálava - Novosedly - Silvestr 2024

Novosedly - Apartmán - 1 Novosedly - Apartmán - 2 Novosedly - Apartmán - 3 První ložnice
Novosedly - Apartmán - 5 Druhá ložnice - popř. i pokoj pro děti Novosedly - Apartmán - 7 Parkování v krytém stání a možnost bezpečné úschovny kol

...více fotek na e-chalupy.cz

Jedná se o zcela nový podkrovní apartmán o velikosti téměř 120m2 se třemi ložnicemi, kde je možné ubytovat až 10 hostů (8+2). Apartmán je moderně vybaven s veškerým komfortem včetně klimatizace, myčky, pračky, žehlících prostředků a maximálním kuchyňským zařízením, novinkou je vinotéka s obsahem lahodných vín od místních vinařů. Dům se nachází u řeky Dyje v klidné části vinařské vesničky, která je součástí kouzelných moravských vinařských stezek Pálavské krajiny.. Do podkroví je samostatný vstup ze zahrady po kovovém schodišti. Parkování je možné přímo na uzavřené zahradě domu pod přístřeškem nebo před domem na silnici. Hostitel nabízí uschování jízdních kol v uzamykatelné budově, která je příslušenstvím k domu. K dispozici je dále využívání posezení na zahradní pergole, grilu, venkovního ohniště, bazénu a velké trampolíny a klouzačky, což ocení především děti.

Vinařská obec Novosedly jako součást Pálavské krajiny se nachází v blízkosti Agualendu Moravia, hned u Novomlýnských nádrží, kde je doslova rybářský ráj, dále kousek od města Mikulova a Lednicko Valtického areálu, které je součástí UNESCA. Tato oblast je doslova prosetá cykloturistickými trasami, které lemují vinné sklípky.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: Ceny na silvestra nejsou u nás nějak výrazně vyšší..:))

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Apartmán nabízí k ubytování 3 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Novosedly pro rok 2024 v penzionech pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook