Roubenka Bobešovka - Rokytnice nad Jizerou - Silvestr 2024

Roubenka Bobešovka Roubenka Bobešovka Rokytnice nad Jizerou Roubenka Rokytnice nad Jizerou Roubenka Bobešovka Rokytnice nad Jizerou
Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 5 Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 6 Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 7 Rokytnice nad Jizerou - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Nadstandardně vybavená roubená chalupa pro uzavřenou skupinu hostů. Vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak pro relaxaci, odpočinek a zábavu dospělých. Uvnitř chalupy můžete posedět u hořícího krbu, uvařit v prostorné a plně vybavené kuchyni, zahrát si kulečník, šipky, stolní fotbal nebo hokej, či si zacvičit na profi stepperu nebo spiningovém kole. Nejen po lyžování je pro vás připravena sauna pro 10 osob s ochlazovací kádí nebo infrasauna a relaxační místnost. K dispozici je vám také knihovna s množstvím knih. V letních měsících určitě rádi posedíte na terase s elektrickou markýzou, něco dobrého si připravíte na grilu, nebo na venkovním topeništi s lávovým kamenem a nebo využijete prostor u ohniště.

V naší chalupě jsme mysleli i na vaše děti. K dispozici mají celé patro/hernu, s širokou nabídkou zábavy a her a jako dobrodružství také prostor na přespání přímo v herně. U chalupy je pro vaše děti připravena velká zahrada s množstvím dětských herních prvků, jako jsou kryté domky, svahová klouzačka, lezecká stěna, pískoviště s vybavením, dětské venkovní hry, trampolína, houpačky, pingpongový stůl,... atd. Nemusíte sebou vozit ani sáňky, boby, kluzáky, to vše máme pro vaše děti připravené k použití. Pro nejmenší návštěvníky máme připravenou dětskou krmící židličku, postýlku, nočník, sedátko na WC, podsedáky ke stolu a další.

Cena Silvestru 2024: 145000,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 20 osob. Chalupa nabízí k ubytování 5 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rokytnice nad Jizerou pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook