Chalupa pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm - Silvestr 2024

Frenštát pod Radhoštěm - Chalupa - 1 Frenštát pod Radhoštěm - Chalupa - 2 Nafukovací vířivka u terasy Frenštát pod Radhoštěm - Chalupa - 4
Obývací místnost propojena s jídelní místnosti Plně vybavená kuchyň Frenštát pod Radhoštěm - Chalupa - 7 Ložnice č. 1 v přízemí manželská postel s vestavěnými skříněmi

...více fotek na e-chalupy.cz

Přijeďte si odpočinout do naší Chalupy pod Radhoštěm, kde najdete klid, komfortní zázemí a výhledy na okolní kopce Beskyd. Chalupa leží v městečku Frenštát pod Radhoštěm, které už z názvu napoví skvělou polohu na poznávání okolního pohoří. Naplánujte si dovolenou se svoji rodinkou nebo přáteli a zažijte společně krásný čas doplněný o energii okolité přírody. Abyste se u nás cítili dobře a své dny zakončili odpočinkem a regenerací, zajistili jsme pro Vás saunu, vířivku i venkovní bazén.

Chalupa má 2 patra, v horním patře 3 samostatné neprůchozí pokoje ve dvou jsou letiště a v jednom samostatné 2 postele+ sauna, velký sprchový kout pro 2,samostatné WC a chodba, ve spodním patře je velká chodba, samostatné WC, koupelna s rohovou vanou, ložnice s letištěm, obývák s krbem a velkou televizí, velká jídelna s dubovým stolem pro 8 lidí a plně vybavená kuchyň s bar pultem, velká nadstřešená terasa. Venkovní posezení, v letních měsících skluzavka pro děti, velká trampolína 5m, pískoviště, hračky pro děti venkovní ohniště a gril, venkovní bazén a vířivka. Nenabízíme ubytovani pro divoké párty, nabízíme pro lidi, co si chtějí v klidu a v pohodě užít těchto pár dní v našem domě na Bezručové ulici ve Frenštátě. Záloha se posílá na účet.

Cena Silvestru 2024: 33000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena je za objekt

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Chalupa nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Frenštát pod Radhoštěm pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Beskydy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook