Luxusní dům na kolečkách - Samopše - Přívlaky - Silvestr 2024

Domeček na kolečkách v meandru řeky Sázavy luxusní domeček na kolečkách Přívlacká mušle Výhled na řeku Sázavu
Luxusní dům na kolečkách - Přívlaky Výhled na řeku Sázavu velká zelená plocha před domečkem, zde je možnost zdarma postavit stan :-) možnost parkování na pozemku

...více fotek na e-chalupy.cz

Nabízíme ubytování v luxusním domečku na kolečkách, který se nachází upřestřed „Přívlacká mušle“ jedná se o dokonalý meandr a přírodní raritu, která nemá obdoby v celé Evropě. Vesnička se jmenuje v Přívlaky a leží mezi obcemi Ledečko a Samopše na Kutnohorsku. Jedná se o velmi klidnou lokalitu. Z domečku je přímý výhled na řeku Sázavu. Ubytování je vhodné jak pro rodiny s dětmi tak pro rybáře.

Přímo u řeky je velký plac, kde je možné hrát míčové hry. Dále je zde možné využít ohniště pro romantické večery přímo u řeky. Domeček je velmi dobře vybaven. Je zde samostatný sprchový kout a ložnice s dvoulůžkem a palandou pro dítě. Dále je možnost přistýlky pro 2 osoby. Samostatné WC s umyvadlem a pračkou je přímo za domečkem.

Cena Silvestru 2024: 6000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena je za celý objekt až pro 5 osob, včetně dřeva na topení v zimním období!

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 5 osob. Chata nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Samopše - Přívlaky pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Střední Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook