Ubytování v Moravském krasu - Vavřinec - Silvestr 2024

Vavřinec - Chalupa - 1 předsíň přízemní prostor např. pro kola chodba
schodiště zabezpečeno zábranou ložnice 1. ložnice 2. ložnice 3.

...více fotek na e-chalupy.cz

Nabízíme ubytování v nově zrekonstruovaném domku v klidné části obce Vavřinec vhodné zejména pro rodinnou dovolenou. V zimních měsících (listopad - duben) možnost využívání vnitřního bazénu o rozměrech 7,4 x 3,4 x 1,3m. Bazén je vyhřívaný na 28 - 29 stupňů. K dispozici také infrasauna pro dvě osoby. Obec Vavřinec je ideálním místem pro podnikání pěších nebo cyklovýletů po krásách Moravského krasu a jeho okolí. Za 15 minut sestoupíte pešky nebo 5 minut na kole do kaňonu pustého žlebu kde se můžete rozhodnout jestli doleva do blízkého městyse Sloup (jeskyně, koupaliště, poutní kostel, in - line bruslení krásnou přírodou, několik restaurací, hřiště atd. ) nebo doprava směrem ke skalnímu mlýnu (propast Macocha, Punkevní a Kateřinská jeskyně, plavba lodičkami v podzemní řece, lanovka, vláček, dům přírody atd. )

Kdo neholduje pěší turistice, tak na dosah autem do 15km je nepřeberné množství výletů a atrakcí (jeskyně, kaňony, ponorné řeky, hrady, zámky, rozhledny, koupání přírodní nebo v aquaparcích, lanový park s ferratovým lezením, projížďky na koních, singletraily, atd.

Cena Silvestru 2024: 5000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena objekt/noc do 5 osob, každá další 550,-/noc

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Vavřinec pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook