Chata přehrada Fojtka - Silvestr 2024

Chata k pronajmutí Fojtka Chata přehrada Fojtka Obývací prostor s kuchyní Fojtka - Chata - 4
Obývací prostor rozkládaci sedačka Tv stůl Fojtka - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Rekreační chalupa umístěná v lese nedaleko přehrady Fojtka. Golf Ypsilon 2km. Cyklostezka/inlinestezka 1,5km. Liberec 10km. Proč :-) Ruch velkoměsta. Kariéra a domácí práce, které Vás vtáhnou do víru, kdy vám dny, měsíce proklouznou mezi prsty jako by nic. Restaurace, kavárny a školení. Život na plnou rychlost jak moc dobře to známe. Naše chata byla stvořena právě pro lidi, jako jste vy, kteří se ve spěchu každodenního života chtějí nadechnout. Zůstat se sebou, svými blízkými a strávit klidné chvíle v přírodě. Místo Vám umožní nejen komunikaci s přírodou ale taky aktivně trávit čas ve stylu pomalého života. V Chatě si odpočiňte a nespěchejte. Můžete si vzpomenout, jak osvěžující může být vzduch. Jak popíjet mezi kameny na židli aromatickou kávu nebo před chatou usrkávat dobré víno. Pokud budete volit odpočinek s knihou, budete naslouchat přírodě oceníte vše co se vám bude zdát ocenitelné a na chvilku zažijete atmosféru, která posílí váš vztah s vašimi blízkými.

Součástí chatky je malinká vinárna kdy můžete použít nábytek, vytvořit si posezeni před chatou a nebo ve všech koutech lesa.

Cena Silvestru 2024: 30000,- kč

Upřesňující podmínky: Od 29.12. - 2.1. ( 4noci )

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Chata nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Fojtka pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jizerské hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook