Chalupa k pronajmutí - Vacov - Vlkonice - Silvestr 2024

Chalupa Vacov Chalupa k pronajmutí Vacov Ubytování Vacov Pronájem chalupy ve Vacově
Vacov - Vlkonice - Chalupa - 5 Vacov - Vlkonice - Chalupa - 6 Vacov - Vlkonice - Chalupa - 7 Vacov - Vlkonice - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Nabízíme ubytování v nově zrekonstruovaném dvoupodlažním domku na okraji obce Vacov - Vlkonice. Může se stát vaší branou po cestách za poznáváním krás Šumavy. V okolí je možné provozovat jak letní (cykloturistika, koupání, turistika, letní sporty, rybaření, houbaření), tak i zimní sportovní aktivity (běžecké i sjezdové lyžování). Dvoupodlažní rodinný dům je posazen do krásné šumavské krajiny cca 12 km severozápadně od města Vimperk. Prostředí je ideální pro rekreaci v každém ročním období, a to pro kvalitní značené cyklotrasy i nedaleké lyžařské ski areály. Objekt je ideálním výchozím místem pro Vaše toulky šumavskou přírodou a jejími zajímavostmi. U domu je k dispozici oplocená zahrada s možností příjemného posezení v prosklené uzavíratelné verandě a gril. Zastavěná plocha objektu je 120 m². Mimo hlavní sezónu je možno v případě ubytování menšího počtu osob využít pouze část objektu. V roce 2017 byla rekonstrukce celého horního podlaží.

Cena Silvestru 2024: 800,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 14 osob. Chalupa nabízí k ubytování 6 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Vacov - Vlkonice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Šumava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook