Relax chata Všemily - Silvestr 2024

Všemily - Chata - 1 Všemily - Chata - 2 Všemily - Chata - 3 Všemily - Chata - 4
Všemily - Chata - 5 Všemily - Chata - 6 Všemily - Chata - 7 Všemily - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Nabízíme Vám k pobytu a odpočinku v exkluzivní lokalitě národního parku naši rodinnou chatu s vířivkou a finskou saunou. Jedná se o lokalitu národního parku České Švýcarsko v obci Všemily - nedaleko od Dolského mlýna, oblast Jetřichovice, v těsné blízkosti Ferdinandovy soutěsky. Chata pojme 14 - 17 osob a je ideální pro rodiny s dětmi. Dispozičně řešena v přízemí obývací pokoj s kuchyní, posezením, gauči, velkou O2 TV a kachlovou pecí, dále chodba s fotbálkem a šipkami, 2 koupelny + předkoupelna s pračkou a sušičkou a wellness místností s výkonnou vířivkou pro 5 osob a prostornou finskou saunou. V prvním patře se nachází dětská herna a 4 obytné pokoje, které je možno obsadit dle přání. V celém objektu je WIFI připojení k internetu.

Před chatou je zahrada s dětským hřištěm a parkovištěm pro cca. 5 aut. Za chatou je v létě bazén 4x2m. Před chatou je cesta, kde je zákaz motorových vozidel, proto je zde báječný klid. Touto rovinatou cestou lze dojít i s dětmi přímo k Ferdinandově soutěsce, což je opravdu zážitek. Samozřejmě v této oblasti žije nespočet živočišných druhů a je nutné být ohleduplný k přírodě, abychom si ji mohli užívat.

Cena Silvestru 2024: 50000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za 6 nocí v termínu 27.12. - 2.1.

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 17 osob. Chata nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Všemily pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast České Švýcarsko.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook