Chalupa MARIE-Klínovec-SUD-SAUNA - Loučná pod Klínovcem - Háj - Silvestr 2024

Chalupa MARIE - Klínovec Loučná pod Klínovcem - Háj - Chalupa - 2 Loučná pod Klínovcem - Háj - Chalupa - 3 Loučná pod Klínovcem - Háj - Chalupa - 4
Loučná pod Klínovcem - Háj - Chalupa - 5 Chalupa Maria Loučná pod Klínovcem - Háj - Chalupa - 7 Loučná pod Klínovcem - Háj - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa Marie - SAUNA - HORKÝ KOUPACÍ SUD se nachází v obci Háj vzdálené pouhé 2 km od moderně vybaveného Skiarélu Klínovec, který nabízí vyžití jak v zimních tak i v letních měsících. Klínovec je srdcem Krušných hor, které jsou oblíbenou destinací nejen pro turistiku, cyklovýlety a houbaření v krásných lesích. V zimních měsících jsou díky pravidelné bohaté sněhové nadílce hojně navštěvovány lyžaři a snowboadisty. V obci Háj nebudete mít nouzi o restaurace a určitě přijde vhod skibus, který pravidelně rozváží lyžaře přímo do skiareálu.

Chalupa disponuje dvěmi podkrovními ložnicemi, ideálně s kapacitou šesti osob, maximálně s osmi. Dominantou chalupy je velký krb nacházející se v obývacím pokoji, který vytváří velmi příjemnou atmosféru. Jídelna nabízí krásný výhled do okolí. V přízemí se nachází koupelna se sprchový koutem a plně vybavena kuchyň. Chalupa je nově rekonstruovaná a vybavena vkusným moderním nábytek, který umocňuje pohodlí.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: !!CENA DOHODOU!!

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Loučná pod Klínovcem - Háj pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krušné hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook